spacer.png, 0 kB
Forum klubowe
Witamy, Gość
Proszę zalogować lub zarejestrować się.    Odzyskiwanie haseł
Odp: Seat Ibiza Wild Wind - dach Open Air (1 przeglądających) (1) Gość
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: Odp: Seat Ibiza Wild Wind - dach Open Air
Seat Ibiza Wild Wind - dach Open Air 3 Miesięcy, 2 Tygodni temu  
Moja żona jest szczęsliwa posiadaczką tego auta, ponieważ w czasie ostatnich trzech lat auto nie wymagało żadnych napraw prócz dachu. Niestety zlecenie naprawy w firmie Jurpol w Komornikach i zapłata ponad 400 PLN nie rozwiązała problemu, wymiana uszczelki w niczym nie pomogła. Dach nadal przecieka w miejscu oświetlenia wewnętrznego.Rozmawiałem na ten temat z firmą w Lublinie i Żaganiu nikt nie ma pomysłu na znalezienie przyczyny. Nota bene na stronach niemieckich znalazłem podobny problem u tamtejszych posiadaczy tego modelu. W VW Polo jest prawie ten sam dach, z ta różnicą iż w ETKACH zaznaczono odpływ natomiast nie udało mi sie dotrzeć do ETEK Ibizy, nawet w serwisie Panowie poddali sie bez walki. Nie mają takich rysunków.MOŻE KTOŚ Z Państwa ma jakiś pomysł lub spotkał się z podobnym problemem i go usunął?????????????????????????
Pozdrawiam

Zalogowany Zalogowany  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania wiadomości przez anonimowych użytkowników.
Storm ()
Użytkownik Offline Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Odp: Seat Ibiza Wild Wind - dach Open Air 3 Miesięcy, 1 Tydzień temu  
Spróbuj może użyć smaru takiego jak "Krytox" Jest obojętny dla gumy i czynników atmosferycznych. przesmaruj nim po uszczelkach i w miejscu gdzie przecieka dach. Mam nadzieję że pomoże

Zalogowany Zalogowany  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania wiadomości przez anonimowych użytkowników.
Idź do góry Odpowiedz
Obsługiwane przez FireBoard

spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB